Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О.О. СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ БАЈИНА БАШТА

Општински одбор Српске напредне странке у Бајиној Башти најоштрије осуђује насилничко понашање опозиције у Народној скупштини Србије где су јуче и данас покушали по истом рецепту како је то радио Аљбин Курти у Приштини да викањем, пуштањем, лупањем и скакањем по посланичким клупама,претњама и увредама изазову блокад

Саопштење за јавност општинског одобра СНС Бајина Башта

Општински одбор Српске напредне странке у Бајиној Башти најоштрије осуђује срамни перформанс дела опозиције на самозваном протесту против насиља где се обешеном лутком са ликом Александра Вучића позива на убиство шефа државе и представља једина жеља опозиције да се дође на власт насилно без избора.

Саопштење ОО СНС Бајина Башта

Општински одбор Српске напредне странке у Бајиној Башти упућује најискреније честитке Милошу Вучевићу на избору за председника Српске напредне странке.  

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС Бајина Башта

Општински одбор Српске напредне странке у Бајиној Башти најоштрије осуђује организовање самозваног протеста против насиља који је организивао један од главних промотера организованог говора мржње у Србији Срђан Миливојевић.

03.05.2023. Србија

Данас је један од најтежих дана у савременој историји наше земље, Србија је у туги уједињена, та туга је толика, да не памтимо већу.

Морамо да променимо вредности и свој начин понашања, и то је питање за цело наше друштво.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ БАЈИНА БАШТА

Општински одбор Српске напредне у Бајиној Башти најоштрије осуђује скандалозну објаву на твитеру извесног Драгана Видаковића - Мрког који се представља као вођа самозваног покрета Герила у којој давањем лажних информација прижељкује смрт Александра Вучића. У питању је најгори олош који је у марту 2018.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ДОНЕО ОДЛУКУ О САЗИВАЊУ СКУПШТИНЕ

Председник Српске напредне странке Александар Вучић донео одлуку о сазивању Скупштине Српске напредне странке.

Ванредна седница Скупштине Српске напредне странке одржаће се у Београду, 27.маја 2023.године.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА БАЈИНА БАШТА

Срећан 8 март, међународни дан жена

Поводом међунарадног дана жена, повереници општинсог одбора Српске напредне странке у Бајиној Башти традиционално су припадницама нежнијег пола уручили цвеће при чему су истакли да Србија може да се поноси нашим женама које су показале да могу да буду и стуб породице и да обављају најсложеније послове у нашем друштв

Pages