САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС Бајина Башта

Општински одбор Српске напредне странке у Бајиној Башти најоштрије осуђује организовање самозваног протеста против насиља који је организивао један од главних промотера организованог говора мржње у Србији Срђан Миливојевић.

Данашњи самозвани протест против насиља организован од оних који година на све могуће начине шире говор мржње и подстичу на насиље и коју су небројено пута претили смрћу Александру Вучићу, његовој породици, руководству Српске напредне странке и чланству, активистима и симпатизерима и свакодневно слали небројене увреде је незапамћено зло у новијој политичкој историји не само Србије него и читаве Европе и цивилизованог света.

Док је цео свет дубоко погођен са два најтежа масакра у историји Србије и дели са целом нашом нацијом бол и тугу ови лешинари и тајкунски медији су кренули у брутално ширење мржње,лажних вести и од првог момента злоупотребили ове трагедије за своју промоцију и као кулминацију тог зла организовали су овај сраман,лицемеран и незабележен протест.
На протесту су били сви могући екстремисти и у том колективном лудилу главну улогу сејача мржње преузео је њихов идејни гуру Милован Бркић који је по ко зна који пут позвао на убиство Александра Вучића тако што је изјавио да њему треба откинути главу и опсовао је мајку Ангелину.

Апелујемо на тужилаштво да под хитно реагује на ово безумље и процесуира Милована Бркића и пошаље јасну поруку овом олошу како се држава Србија бори против насиља које они свакодневно желе да изазову.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ БАЈИНА БАШТА