Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О.О. СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ БАЈИНА БАШТА

Општински одбор Српске напредне странке у Бајиној Башти најоштрије осуђује насилничко понашање опозиције у Народној скупштини Србије где су јуче и данас покушали по истом рецепту како је то радио Аљбин Курти у Приштини да викањем, пуштањем, лупањем и скакањем по посланичким клупама,претњама и увредама изазову блокаду и прекид рада Народне скупштине и тако спрече доношење важних закона за Србију. Покушали су и физички сукоб,ударили су народног посланика Небојшу Бакареца, а ескалацију насиља спречило је скупштинско обезбеђење па су се жалили на конференцији за новинаре што скупштина има обезбеђење што је невиђено лицемерје.
Дивљаштво је дотле ишло да су јуче вређали посланика Странке правде и помирења Јахју Ферхатовића који је као отац тешко болесног детета говорио издвајању државе за ретке болести ,а данас су скакали по клупи где је седео наш нобеловац и дипломата Иво Андрић.
Посланици владајуће коалиције и министри Владе Републике Србије су достојанствено издржали дводневно дивљање посланика опозиције и усвојили су Ребаланс буџета,поставили новог министра привреде и остале битне законе чиме је држава послала јасну поруку да нема тог насиља и мржње које може зауставити развој и напредак Србије.
Србија може да се поноси што усвајањем ребаланса буџета се наставља инвестициони циклус, може да се гради, развија Србија и настави да се води брига о грађанима, док опозиција је љута јер није успео план да од Народне скупштине направи улицу и стадион.
Српска напредна странка је спремна за проверу резултата рада на изборима и има јасан програм за наставак развоја Србије и одбрану државних и националних интереса док опозиција може само да понуди мржњу и насиље ради пљачке Србије тако да грађани Србије имају јасан избор између пута напретка и пута пљачке и банкрота и победићемо их јаче него икада.
Нећемо дозволити да Србијом завладају мржња и насиље и да будемо џак за ударање и слуге туђих интереса,још јаче ћемо да се боримо за наставак историјског развоја Србије и очување виталних интереса вођени мудром и одговорном политиком председника Александра Вучића за чијег је мандата урађено много више него што су урадили сви претходници на челу Србије од другог светског рата и још више ће бити урађено до краја мандата 2027.
Србија иде напред.
Наше време тек долази.

Живео Александар Вучић!
Живела Србија!