САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ПРЕТЊИ ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Општински одбор Српске напредне странке у Бајиној Башти најоштрије осуђује срамне претње тастатура ратника Александра Половине члан главног одбора лажне патриотске странке самозваног Новог ДСС и захтева од тужилаштва одлучну истрагу поводом ове ј свих претњи које су упућене председнику Александру Вучићу, а остале су непроцесуиране.
Представници институција Републике Србије морају бити заштићени од сваког облика и насиља и мржње.

То што себе називају Нова не ослобађа политичке одговорности за амнестирање 180 албанских теророста,за седење скрштених руку на погром и самопроглашење лажне државе Косово и дугогодишње урушавања и пљачку Србије и њених институција.

Пошто су јефтином демагогијом ушли у скупштину представници НДСС су глумили пристојност и онда претњама и увредама показали своје право лице и да жељу да се иза тих претњи и увреда сакрије њихово одсуство било каквог додира са реалном политиком.

Александар Вучић че наставити још јаче да се бори за виталне интересе Србије и да преговара и никада неће погазити интересе нити ставити потпис против наших интереса за разлику од њих чији је сваки параф Србију дебело коштао,нити ће се уплашити срамног претњи оних који су храбри само за тастатуром.
Исто важи и за чланове и активисте Српске напредне странке који ће пружити још јачу подршку председнику Александру Вучићу и неће дозволити да се Србија врати у доба пљачке и уништавања сопствених интереса и служења страним амбасадама.

Живела Србија!
Предаја није опција!