Вести

Одржана свечана седница Општинског одбора

У петак 27.12.2013 год. одржана је свечана седница Општинског одбора Српске напредне странке у сали Скупштине општине Бајина Башта, седници су присуствовали председник, потпредседници, секретар, чланови Општинског одбора, одборници у Скупштини општине и директори јавних предузећа и установа.

Скупу је уводну реч дао председник Општинског одбора господин Младен Лукић, потом су се обратили директори јавних предузећа и установа у Бајиној Башти, захвалили се одбору на подршци коју имају и изнели анализу досадашњег рада на тим руководећим функцијама и предочили будуће визије и планове за унапређење рада тих предузећа и установа.

Потом су се обратили и председници управних одбора предузећа ББ Терм и Спортско Tуристички центар, они су обавестили присутне о ситуацији и дали своја мишљенја о раду тог предузећа и установе.

На крају седнице се поново обратио председник Општинског одбора, честитао свим присутним новогодишње и божићне празнике пожелео успешну предстојећу 2014. годину и поручио свима да дају максималан учинак у свом раду, да се понашају много одговорније него њихови претходници и да се сви прихвате више посла јер како је рекао "Морамо бити свесни да наша будућност зависи од нас и нашег рада".