Вести

Подршка Александру Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке Бајина Башта на ванредном састанку који је одржан 11. децембра 2013. године у 19 часова једногласно је донео одлуку да подржи кандидатуру Александра Вучића за председника Српске напредне странке.

Уводно излагање изнео је председник Општинског одбора, господин Младен Лукић, који је изнео тренутна дешавања у странци и образложио, да је у овом тренутку незамисливо да било ко други води Српску напредну странку и да је Александар Вучић до сада показао највише у погледу јачања странке и подизању њеног угледа.
 
Чланови Општинског одбора су у својим дискусијама истакли, да у Александру Вучићу први пут после толико година виде некога коме је искрено стало до напретка Србије и дали му пуну подршку у борби коју води против корупције и криминала, посебно против тајкунско-политичких лобија који су у претходним годинама довели до разарања наше земље, а данас покушавају да зауставе реформе у Србији!
 
Општински одбор Бајина Башта верује у Вучићеве искрене намере да од Србије можемо да направимо много боље место за живот.